fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
Сайтът импресия.bg използва бисквитки, които са необходими за правилното му функциониране. Повече информация тук.

За нас

Импресия е място, където всеки художник, любител или хобист може да намери най-подходящия начин да изрази себе си, емоциите и вкусовите си предпочитания. 
Посещавайки нашия сайт или магазин вие ще получите пълна информация, обяснение и онагледяване за приложението и ефектите от всички арт и хоби материали, които предлагаме.
Дългогодишният опит и голямото разнообразие от висококачествени продукти правят обстановката в ИМПРЕСИЯ
едно наистина вълшебно място за всички творчески натури.


Магазин ИМПРЕСИЯ е официален вносител на немските марки Marabu и Faber Castell Art&Graphic.
И двете компании са с дългогодишен опит и доказано качество на продуктите.

Faber Castell над 250 години развиват производството си на пишещи средства, както за ежедневието, така и за специфични художествени техники.
Marabu  от своя страна над 150 години запазват традицията да предлагат иновативни и атрактивни продукти както за рисуване, така и за хоби.

Техните бои за стъклокоприна и текстил са търсени и признати в цял свят.


В магазин ИМПРЕСИЯ ценителят на качеството и разнообразието може да открие и продукти за декупаж, калиграфиялиногравюра, както и помощни материали за всяко ателие – стативичеткиакрилни боипалитри и много други.


Подходящи за подарък комплекти и възможността да бъдат опаковани на място улесняват всеки, който иска да бъде оригинален в избора си – и за деца, и за възрастни.


За децата има специални занимания по приложни и рисувателни техники с материали от ИМПРЕСИЯ, които се провеждат всяка събота.